De werkplaats

Storing & diagnose – uw probleem is snel opgelost

U heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt: de dag ervoor was er nog niets aan de hand met uw auto en ineens brandt er een lampje op het dashboard. Uw auto heeft een storing. In sommige gevallen vormt dit geen direct gevaar, maar in andere gevallen kunt u niet meer doorrijden. Wellicht start uw auto wel helemaal niet meer of loopt de motor niet meer goed. Een storing kan ook betekenen dat bijvoorbeeld een airbag niet meer werkt of de cruise control niet meer inschakelt. Hoe het ook zij: u schrikt hier waarschijnlijk behoorlijk van. Maak een afspraak met MobiRon voor storing & diagnose: wij verhelpen elk probleem, snel, vakkundig en tegen eerlijke prijzen.

Onze storing & diagnose service – dealerkwaliteit tegen een fractie van de kosten

Storingen kunnen relatief onschuldig zijn. Soms is het een kwestie van een defecte of vervuilde sensor. Voor een autobedrijf dat niet over de juiste apparatuur beschikt, kan het effectief opsporen van storingen en het stellen van een diagnose echter een hele klus zijn, waardoor u onaangenaam verrast zult worden door hoge kosten. Bij ons zal dit niet gebeuren.

Wij bieden u storing & diagnose service van dealerkwaliteit tegen een fractie van de kosten. Waarom? Wij beschikken over dezelfde uitlees- en diagnoseapparatuur als de dealerbedrijven. Dit is uitermate geavanceerde en kostbare apparatuur. De meeste universele garagebedrijven beschikken hier dan ook niet over. Wij wel.

Dit betekent dat wij auto’s van zeer veel merken volledig kunnen uitlezen, zoals de modellen van Renault, Peugeot, Citroën, BMW, Land Rover, Porsche, Opel en Hyundai.

Heeft u een storing aan uw auto, dan kunnen over het algemeen weinig garagebedrijven u helpen en wordt u al snel doorverwezen naar de dealer. Wij beschikken over dezelfde knowhow, dezelfde apparatuur en rekenen veel minder voor het vaststellen van een storing & diagnose dan de merkdealer.

Heeft u een probleem? Neem contact met ons op

Ervaart u een probleem met uw auto en is er (vermoedelijk) sprake van een storing? Neem contact met ons op en vertel wat het probleem is. Wij helpen u graag verder. Ook als uw auto momenteel niet rijdt. Wij zullen een storingsdiagnose voor u uitvoeren, het probleem met u bespreken en begrijpelijk uitleggen en u vertellen wat het verhelpen van de storing u kost. U kunt snel weer veilig onderweg.

Wij staan u graag te woord

Locatie

Jan van der Heydenstraat 8
3284 WB Zuid-Beijerland

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 8.00-17.30
Za en Zo : Gesloten

Aangesloten bij: