Oldtimers

"

Uw oldtimer is in capabele handen

Net als u zijn wij liefhebbers pur sang van oldtimers. Wat is er nu mooier dan de prachtige vormgeving en de ongeëvenaarde rijbeleving van uw favoriete klassieker? U bent zeer zuinig op uw oldtimer, want dit is een kostbaar bezit met naast een economische waarde ook een hoge emotionele waarde. Wij begrijpen dit als geen ander. Bij MobiRon zijn alle oldtimers in capabele handen. Onderhoud en reparaties van oldtimers zijn wezenlijk anders dan die van moderne personenwagens. Waar nieuwe auto’s vol zitten met elektronica, bestaan oldtimers nog uit veel mechanische onderdelen. Geen computers en sensoren, maar voornamelijk nog slangen, kabels en kleppen.

Voor al het onderhoud en reparaties aan oldtimers van alle merken

De techniek van oldtimers mag dan wel relatief eenvoudig zijn vergeleken bij moderne auto’s; dat vormt vandaag de dag juist een uitdaging. U wilt een monteur met de juiste ervaring en kennis, zodat het onderhoud of de reparatie van uw klassieker in goede handen is. Die monteurs vindt u bij ons. Wij zijn net zo bezeten van oldtimers als u dat bent en zijn in staat om u te helpen met al het onderhoud en de reparaties. De kwetsbare techniek van uw auto, vereist niet alleen de juiste kennis, maar ook een flinke portie liefde. Daar kunt u bij ons op rekenen.

Als universeel garagebedrijf kunt u bij ons terecht met alle soorten oldtimers. Van Amerikaanse muscle cars, tot Engelse saloons, Franse iconen, Italiaanse exoten en Duitse klassiekers. Wij beschikken over de kennis, ervaring en middelen om uw oldtimer in een zo goed mogelijke conditie te krijgen en te houden. Hier kunt u bijvoorbeeld lezen over enkele projecten waar wij ons de afgelopen tijd mee bezig hebben gehouden.

Een transparante werkwijze en uitstekende prijzen

Wij zijn u graag van dienst met alle werkzaamheden aan uw oldtimer. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of APK-keuringen van oldtimers: wij hanteren altijd een transparante werkwijze en hanteren uitstekende prijzen. Wij zijn uw lokale specialist en bouwen graag een band op met onze klanten. Oldtimers draaien ten slotte om passie en wat is er nu mooier dan deze passie delen?

Informeert u gerust naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Wij staan u graag te woord

Locatie

Jan van der Heydenstraat 8
3284 WB Zuid-Beijerland

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 8.00-17.30
Za en Zo : Gesloten

Aangesloten bij: