Services – onderhoud & reparaties

Uw lokale specialist voor al uw onderhoud & reparaties

Als universeel garagebedrijf is MobiRon uw vertrouwde, lokale specialist voor al uw onderhoud & reparaties. Ongeacht het type, merk en de staat van uw auto: wij kunnen u altijd perfect van dienst zijn. Ons team van ervaren, gepassioneerde monteurs staat voor u klaar om u te helpen met uw voertuig. Als specialist voor de regio vinden wij het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze klanten. Daarom hanteren wij altijd een transparante werkwijze en rekenen wij eerlijke prijzen. Bij ons kunt u nog rekenen op ouderwets vakmanschap. Niet voor niets zijn veel mensen al jarenlang klant bij ons.

Onderhoud & reparaties van alle merken

Wij doen onze naam eer aan en zijn ook echt een universeel garagebedrijf. Wij kunnen onderhoud & reparaties uitvoeren aan vrijwel alle merken. Dat ziet u ook terug in onze werkplaats. De ene keer ziet u familiewagens, dan weer een sportwagen of zelfs een klassieker.
Wij investeren in de juiste kennis en middelen. Dit heeft er niet alleen toe geleid dat onze monteurs alle merken, modellen en de techniek van A tot Z kennen, maar ook dat wij beschikken over apparatuur die de meeste regionale garages niet hebben. Zo beschikken wij over originele dealerapparatuur voor vele merken, zoals Renault, Peugeot, Citroën, BMW, Land Rover, Porsche, Opel en Hyundai. Met deze apparatuur kunnen wij decoderen en storingen uitlezen, waarvoor u normaal alleen bij de merkdealer terecht komt.
Daarbij zijn onze prijzen een stuk lager dan die van de dealer. Met andere woorden: wij leveren u de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Of het nu gaat om een APK-keuring, reparatie, onderhoudsbeurt, complete revisie of het uitvoeren van kleine werkzaamheden zoals het inlezen van sleutels: bij ons is uw auto in goede handen.

Maak een afspraak

Heeft u een reparatie uit te voeren of een onderhoudsbeurt in te plannen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en geven uiteraard vooraf een prijsindicatie af.

Wij staan u graag te woord

Locatie

Jan van der Heydenstraat 8
3284 WB Zuid-Beijerland

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 8.00-17.30
Za en Zo : Gesloten

Aangesloten bij: