Marktwagens & Aanhangwagens

Marktwagens & aanhangers zijn welkom voor onderhoud en reparatie

Waar kunt u bij u in de buurt terecht voor onderhoud of reparaties aan marktwagens & aanhangers? De meeste garagebedrijven kunnen u hier niet mee van dienst zijn. Universeel garagebedrijf MobiRon wel. Wij zeggen wel eens gekscherend: als het wielen heeft, kunnen wij het onderhouden of repareren. Het is ons doel om zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn met werkzaamheden aan hun auto, maar ook aan aanhangers. Marktwagens & aanhangers hebben net als voertuigen periodiek onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Ze worden bovendien intensief gebruikt en kunnen dus een gebrek of defect gaan vertonen. Wij lossen dit snel voor u op en doen dat zoals u van ons gewend bent tegen zeer eerlijke prijzen.

BOVAG-onderhoud aan marktwagens & aanhangers

Wilt u er zeker van zijn dat uw marktwagen of aanhanger in de best mogelijke conditie blijft verkeren? Dan kunt u bij ons terecht voor BOVAG-onderhoud aan marktwagens & aanhangers. Tijdens deze speciale onderhoudsbeurt worden alle soorten marktwagens & aanhangers op meer dan 50 belangrijke punten gecheckt. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerende en veilig werkende aanhanger of marktwagen. Komt er tijdens de controle een defect aan het licht, of is er op enkele punten extra aandacht nodig? Dat is geen probleem: wij kunnen dit vakkundig verzorgen. Vanzelfsprekend brengen wij u eerst op de hoogte van onze bevindingen.
Is uw marktwagen of aanhanger geïnspecteerd, heeft deze zijn beurt gehad en is alles goed bevonden? Dan geven wij hiervan een BOVAG-keuringssticker uit als bewijs. U kunt bij ons niet alleen terecht voor deze vorm van (gepland) onderhoud: ook wanneer u met een acuut defect wordt geconfronteerd, bent u welkom. Wij zullen het probleem snel, vakkundig en tegen eerlijke tarieven verhelpen.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw aanhanger of marktwagen, of is er een defect dat verholpen dient te worden? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar, evenals de koffie.

Wij staan u graag te woord

Locatie

Jan van der Heydenstraat 8
3284 WB Zuid-Beijerland

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 8.00-17.30
Za en Zo : Gesloten

Aangesloten bij: