Oldtimers

"

Blikvanger

Wie in een oldtimer rijdt, rijdt in een bijzonder voertuig. In het algemeen zien mensen dat direct, een oldtimer is een blikvanger op de weg. Het unieke design en rijcomfort van zo’n auto vraagt een specifieke aanpak op het gebied van onderhoud en reparaties. Garagebedrijf MobiRon wil daar graag veel energie insteken. Oldtimers zijn sinds lange tijd ons specialisme, voor klanten binnen en buiten de regio Zuid-Beijerland.

Van jarenlange stilstand naar veilig rijden

Ronald van der Linden, eigenaar van MobiRon, illustreert een paar technische hoogstandjes:
‘Pas geleden zijn we bezig geweest met een Fiat 130 Coupé die tien jaar stilgestaan had. Die is nu technisch weer 100% in orde en kan veilig de weg op. Een Land Rover Defender die zes jaar in de garage had gestaan, kan ook weer veilig deelnemen aan het verkeer. 
Een ander voorbeeld is een Jaguar MK2, daarvan reviseren wij op dit moment zelf de automatische transmissie.
Op de brug staat momenteel een BMW 850. Daar hebben we de totale wielophanging onder vandaan gehaald en verder hebben we de hele auto opgeknapt. Hij is weer als nieuw.
Bij oldtimers zie je vaak dat het las- en plaatwerk aan slijtage onderhevig is. Ook die onderdelen repareren of vervangen wij.
Kortom: wij kunnen alle werkzaamheden verrichten die bij een oldtimer nodig zijn. Daar willen we ons in de toekomst nog meer op gaan richten.’

Voor een oldtimer gelden andere keuringsregels dan voor nieuwere auto’s. Bent u in het bezit van een oldtimer en moet u uw voertuig laten keuren? Voor oldtimers die 30 jaar of ouder zijn geldt een APK-termijn van 2 jaar. Wij verzorgen APK, onderhoud en reparatie van uw klassieke voertuig op deskundige wijze. Net als bij een reguliere APK kunnen reparaties direct en in overeenstemming met u uitgevoerd worden.

Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Een oldtimer is meer dan een alleen een mooie, klassieke auto. Het is een project waar eigenaren jarenlang veel tijd en energie insteken. Wij delen die passie met u en denken graag met u mee. 
Net zoals bij het reguliere onderhouds- en reparatiewerk geldt ook hier: wij leveren een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

Wij staan u graag te woord

Locatie

Jan van der Heydenstraat 8
3284 WB Zuid-Beijerland

Aangesloten bij: